четвер, 4 лютого 2016 р.





                 ФЕСТИВАЛЬ 

"ЄВРОПЕЙСЬКЕ МІСТЕЧКО"

8 червня 2018 року в рамках реалізації проекту "Життя без кордонів" Сокальської СШ I-III ст. №3 на головній площі міста Сокаля відбувся фестиваль євроклубів та літніх мовних таборів.
"Європейське містечко" у Сокалі. Під такою назвою відбувся гарний захід, який став чудовим завершенням роботи шкільних Євроклубів та літніх мовних таборів, яке організував Сокальський методкабінет за підтримки Представництва ЄС в Україні, спільно з учителями шкіл (орг. Неля Шарова)!
В день закриття на фестиваль в Сокаль з’їхалися діти з усіх таборів району. Тут вони мали змогу показали наскільки вправно їм вдалося оволодіти англійською, німецькою, польською, французькою, іспанською мовами.
Учасники декламували вірші, співали і танцювали. Після виступів для усіх учасників фестивалю був організований квест. Згодом усі разом виконали танець “Бельгійка”. На сам кінець усіх конкурсантів фестивалю “Європейське містечко” було нагороджено грамотами. Було класно!










Шкільний еврокулуб  "У серці Європи" – це колектив учнів та вчителів, які, працюючи разом, поглиблюють свої знання про Європу та європейську інтеграцію, поширюють інформацію з даної тематики у школі  та своєму соціокультурному оточенні.

Перші шкільні європейські клуби були засновані в Португалії, пізніше ця тенденція поширилася по всій Європі. В Україні перші клуби виникли 10 років тому у Львові. Ідею створення європейського клубу підтримали і учні нашої школи. Наш євроклуб розпочав свою діяльність у 2007 році. 










Наша школа приєдналась до навчальної програми для міжнародного партнерства eTwinning Plus.
 Ми працюємо над власним проектом School Clubs, партнерами якого стали такі країни як Франція та Іспанія. Також ми стали співавторами проекту команди з Іспанії Olympic Games Rio 2016. 

Немає коментарів:

Дописати коментар